ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα τους κερδίζουμε όλους»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την χθεσινή ήττα στο ΣΕΦ, εμφανίστηκε έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα με σκοπό την επιστροφή του τίτλου του πρωταθλητή την νέα σεζόν.

Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα τους κερδίζουμε όλους»

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την ολοκλήρωση των τελικών υποσχέθηκε πως η ομάδα του χρόνου θα είναι πιο δυνατή για να τους κερδίζει όλους, λέγοντας χαρακτηριστικά την ατάκα: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα πρωταθλητής. Του χρόνου θα τους κερδίζει όλους…». Μία ατάκα πάντως που κρύβει και την δυσαρέσκεια της ΚΑΕ για την διαιτησία, αλλά και τις τιμωρίες που έχουν δεχτεί οι πράσινοι και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-0 στην σειρά των τελικών θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, ενώ μοιάζει δεδομένο το γεγονός πως θα αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες, που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.