ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δυσκολεύει του Σπάχιτς, πρώτος στόχος ο Σιανί

Δυσκολεύει η περίπτωση του Εμίρ Σπάχιτς για τον Παναθηναϊκό μετά τη νέα παράταση που ζήτησε ο παίκτης. Στρέφουν αλλού το βλέμμα τους οι πράσινοι, με επόμενος στόχος να είναι ο Μίκαελ Σιανί.

Δυσκολεύει του Σπάχιτς, πρώτος στόχος ο Σιανί

Ο 35χρονος αμυντικός ζήτησε περισσότερο χρόνο για να εξετάσει και άλλες προτάσεις, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει και έτσι πλέον κοιτάει άλλες περιπτώσεις, με τον Σιανί να γίνεται τώρα ο πρώτος στόχος.

Ο Σπάχιτς ζήτησε επιπλέον χρόνο για να τσεκάρει και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει, με στόχο να μείνει στο γερμανικό πρωτάθλημα και την νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός όμως θέλει μέχρι τέλος του μήνα να έχει κλείσει το συγκεκριμένο θέμα και για αυτό αποχωρεί από την διεκδίκηση του παίκτη.

Οι πράσινοι είναι σε συζητήσεις με τον Σιανί και γίνονται προσπάθειες, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να έρθει ο παίκτης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που «στραβώσει» και το ζήτημα του Γάλλου αμυντικού, τότε ο Μάρκος Ανχελέρι θα είναι ο επόμενος στόχος, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει κερδίσει πόντους στην πράσινη λίστα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.