ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Παίρνει η μπάλα» και τον Μπατίστα

Τα νεύρα από το «σκούπισμα» δημιούργησαν κλίμα απαξίωσης για όλους τους ξένους, ακόμα κι αυτούς που έδωσαν ότι είχαν, όπως ο Ουρουγουανός.

«Παίρνει η μπάλα» και τον Μπατίστα

Η απογοήτευση απ’ το «σκούπισμα» έχει φέρει και (ακραίες) φωνές που ζητούν αποπομπή όλων των ξένων ακόμα κι εκείνων που αποδεδειγμένα πρόσφεραν. ΟΚ, δικαιολογημένα τα παράπονα για Μπλουμς, Σλότερ, Νέλσον (Κούπερ, Μόργκαν δεν μπαίνουν στο ίδιο πλάνο, ως «μπαλώματα» ήρθαν, τι να προλάβαιναν να κάνουν σε μερικές εβδομάδες;) αλλά δεν καταλαβαίνουμε την πρεμούρα αρκετών με τον Εστεμπάν Μπατίστα.

Ο Ουρουγουανός «έσερνε» τον Παναθηναϊκό ως τον Δεκέμβρη (μέχρι να τραυματιστεί), οι αριθμοί του μόνο άσχημοι δεν ήταν (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ με 67% στα δίποντα στην Α1), χώρια που τους πολυδιαφημισμένους Ντάνστον, Χάντερ τους έβαλε μέσα στα καλάθια στα ντέρμπι.

Άπαξ και το μπάτζετ είναι περιορισμένο άρα δεν γίνεται να πάρεις ψηλό ΚΑΙ αθλητικό ΚΑΙ σκόρερ ΚΑΙ μετρ της άμυνας γιατί να μην κρατήσεις τον Μπατίστα που στο κάτω-κάτω όποτε κλήθηκε να βοηθήσει το έκανε; Με Φώτση, Λουκά, Μπατίστα, Γκιστ διαθέτεις ικανοποιητική φροντ-λάιν, απλώς θες ένα αθλητικό/αλτικό φόργουορντ για να κλείνει γρηγορότερα τις «τρύπες» στην άμυνα. Γεμάτη είναι π.χ η Αμερική με λαβράκια αρκεί να ξέρεις να «ψαρέψεις».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.