ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μνηστήρες» για Μπατίστα

Παρά την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ο Εστεμπάν Μπατίστα έχει στα χέρια του προτάσεις από Ισπανία και Τουρκία για την επόμενη σεζόν.

«Μνηστήρες» για Μπατίστα

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τον Παναθηναϊκό, ο Εστεμπάν Μπατίστα αναφέρθηκε στο μέλλον του στο τριφύλλι, τονίζοντας πως θα ήθελε να παραμείνει, καθώς έχει δεθεί με τη χώρα, το σύλλογο και τους οπαδούς της ομάδας.

Όμως παρά τη δεδομένη επιθυμία του για περαιτέρω παραμονή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα σενάρια που θέλουν τον θηριώδη σέντερ, να τον παρακολουθούν ομάδες από Τουρκία και Ισπανία.

Από την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό, δεν έχω κοινοποιήσει τις προθέσεις τους για τον Ουρουγουανό, με τον παίκτη να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, αν θα συνεχίσει ή όχι και την επόμενη σεζόν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.