ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σιανί, Ανχελέρι και… λίστα

Μετά τα «ναυάγια» με Σίβοκ αρχικά και Σπάχιτς στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός κινείται για τους Σιανί/Ανχελέρι, με την κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική φυσικά.

Σιανί, Ανχελέρι και... λίστα

Ο Μικαέλ Σιανί φαίνεται να βρίσκεται πιο ψηλά απ’ όλους στη λίστα των κεντρικών αμυντικών που έχουν στα χέρια τους Βόκολος και Φύσσας, αφού οι προηγούμενες επιλογές κατέληξαν σε Τουρκία (Μπούρσασπορ, Σίβοκ) και σε Γερμανία η Τουρκία (Σπάχιτς).

Το πρόβλημα με Σιανί

Ο Σιανί ναι μεν φαίνεται θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν βιάζεται ιδιαίτερα (βιάζεται όμως ο ΠΑΟ), περιμένοντας προτάσεις από Γαλλία και Αγγλία.

Στο οικονομικό σκέλος δεν υπάρχει διαφορά (μεγάλη τουλάχιστον), ωστόσο η… αναμονή του 31χρονου ποδοσφαιριστή, για προτάσεις από αλλού, δεν συμβαδίζει με την ταχύτητα των «πράσινων» στο μεταγραφικό παζάρι και αν πάει κανείς ακόμα πιο πίσω και δει το πλάνο του Παναθηναϊκού, όπως αυτό είχε επικοινωνήσει, έχει αργήσει κιόλας η μεταγραφή του αντι-Σίλντενφελντ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο επειδή μίλησε/μιλάει με παίκτες με πλούσια βιογραφικά, έχει περισσότερη υπομονή, δίνοντας λίγο χρόνο παραπάνω, ωστόσο το αργότερο μέχρι τέλος του μήνα (αρχές Ιουλίου στη χειρότερη), ο κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να έχει αποκτηθεί.

Ένας βασικός λόγος για την (μικρή είναι η αλήθεια) αργοπορία, είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κοιτάει το… κάτω ράφι, αλλά το πάνω, κάτι που όπως είναι λογικό παρουσιάζει περισσότερες δυσκολίες, αφού τα μπάτζετ ανεβαίνουν.

Η λίστα και ο Ανχελέρι

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» έχουν έτοιμη τη λίστα με τους στόπερ που έχουν σημειώσει όλο αυτό το διάστημα, προσπαθώντας να αποκτήσουν έναν από το… top-10 αυτής.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το  panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για τον Κάρλος Ανχελέρι, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς έχει συμβόλαιο (ο Παναθηναϊκός εξετάζει ως επί το πλείστον περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών), με τα ισπανικά μέσα να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Αργεντινό αμυντικό, ενώ οι φήμες από την Ισπανία κάνουν λόγο για πρόθεση της Μάλαγα να τον αποδεσμεύσει με μικρότερο ποσό από τα 600.000, που είδαν το φως της δημοσιότητας προ ημερών.

Η λίστα ωστόσο είναι μεγάλη και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί στο «στόχαστρο» ποδοσφαιριστής που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.