ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Οι Πορτογάλοι στέλνουν Μορένο στο «τριφύλλι»

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record», ο Έρικ Μορένο θα παραμείνει κάτοικος Ελλάδας, αλλά φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και όχι του Παναιτωλικού.

Οι Πορτογάλοι στέλνουν Μορένο στο «τριφύλλι»

Ο 24χρονος επιθετικός από τη Κολομβία αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στο Αγρίνιο και στον Παναιτωλικό, με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, δεν «ψήνεται» να τον κρατήσει.

Ο ίδιος σύμφωνα με το ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μπράγκα και να δοκιμάσει ξανά την… τύχη του, αλλά αν ισχύει το δημοσίευμα, δύσκολα θα το καταφέρει αυτό, από τη στιγμή που η ομάδα φέρεται να μην τον θέλει.

Κάπου εδώ… εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Πορτογάλους πάντα, οι οποίοι ανέφεραν στο σημερινό ρεπορτάζ: «Ο Κολομβιανός, Μορένο μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά στον Παναθηναϊκό».

Ο Μορένο σε 15 ματς με τους Αγρινιώτες, σκόραρε έξι τέρματα και γενικά έκανε καλές εμφανίσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ