ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διστακτικός ο Ελάντερ

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στην υπόθεση του Φιλίπ Ελάντερ, καθώς ο παίκτης εμφανίζεται διστακτικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Διστακτικός ο Ελάντερ

Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση την Τρίτη και όλα έδειχναν πως θα συμφωνούσαν για την μετακίνηση του Ελάντερ στον Παναθηναϊκό. Αλλά τελικά υπήρξε ανατροπή δεδομένων, με την πλευρά του Σουηδού να ζητάει χρόνο.

Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίστηκε διστακτικός με το να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους και ζήτησε περισσότερο χρόνο για να πάρει την απόφαση του, με την είδηση να μην ακούγεται καλά στους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να περιμένει και αν ο Ελάντερ δεν αποφασίσει σύντομα, τότε η μεταγραφή του θα χαλάσει.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.