ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο συμβόλαιο σε Χουχούμη (pics)

Ο Διαμαντής Χουχούμης επιβραβεύτηκε για τις καλές του εμφανίσεις, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018.

Νέο συμβόλαιο σε Χουχούμη (pics)

Ο Χουχούμης πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν, έδωσε λύσεις και κάλυψε με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Νάνο, με τον νεαρό αμυντικό να επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο. Ο ίδιος ευχαριστεί την ομάδα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Διαμαντή Χουχούμη για την τριετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Οι δηλώσεις του Χουχούμη, μετά την υπογραφή των συμβολαίων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούργιο μου συμβόλαιο και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου δείχνει ξανά εμπιστοσύνη… Εγώ, από την μεριά μου, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βελτιώνομαι, βοηθώντας παράλληλα και τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να κατακτήσουμε πάλι τίτλους και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη!».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Διαμαντής Χουχούμης-Νέο συμβόλαιο
Διαμαντής Χουχούμης-Νέο συμβόλαιο
Διαμαντής Χουχούμης-Νέο συμβόλαιο
Διαμαντής Χουχούμης-Νέο συμβόλαιο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.