Όπως διαβάζουμε απόφαση της διοίκησης είναι από τους ξένους του Εξάστερου να συνεχίσει τη νέα σεζόν μόνο ο Τζέιμς Γκιστ «καίγοντας» και περιπτώσεις που θα μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις. Αν ισχύει ότι η ΚΑΕ καλοβλέπει την επιστροφή Λάσμε αντί του Εστεμπάν Μπατίστα τότε καλώς ν’ αποχωρήσει ο Ουρουγουανός που ως λύση πάγκου δεν θα ήταν άσχημος!

Καμένο φέρεται και το χαρτί του Ντι Τζέι Κούπερ που το περασμένο καλοκαίρι είχε συζητηθεί πολύ στους πράσινους κόλπους ως μια φτηνή κι αξιόπιστη λύση στα γκαρντ, ικανός να προσφέρει δημιουργία και ιδανικό διάβασμα παιχνιδιού.

Στον ΠΑΟΚ ο κοντοπίθαρος Αμερικανός «μάγεψε» με την ικανότητά του στην πάσα. Ερχόμενος στον Παναθηναϊκό οι απαιτήσεις ήταν διαφορετικές, ήρθε σε άχαρη περίοδο και φυσιολογικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο έπρεπε αφού ήταν ασταθής στο σουτ, αδύναμος στην προσωπική άμυνα και… φτερό στον άνεμο, σωματοδομικά για να σταθείς σε ανώτατο επίπεδο όπου -κάθε ντέρμπι είναι «πόλεμος»- το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις κιλά μυϊκού όγκου πάνω σου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου