ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία για Σιανί

Όλο και πιο κοντά βρίσκονται Παναθηναϊκός και Σιανί, τις επόμενες μέρες η οριστική απάντηση του Γάλλου.

Στην τελική ευθεία για Σιανί

Το σίριαλ της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να βρίσκεται στο τέλος του, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Μικαέλ Σιανί, θα είναι ο εκλεκτός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Μάλιστα, η «Πράσινη» στο σημερινό της φύλλο, αναφέρει πως μέχρι την Κυριακή θα έχει κλείσει τελεσίδικα το θέμα, με θετική κατάληξη. Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Σιανί, μιλώντας στο «Goal», όπου τόνισε: «Είμαστε κοντά με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Η διαφορά είναι μικρή, νομίζω ότι θα βρεθεί λύση».

Οι εναλλακτικές και ο Ελάντερ

Παρότι η υπόθεση του Σιανί, μοιάζει να τελειώνει θετικά για το «τριφύλλι», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στη λίστα τους και τις εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, καθώς αν δεν «πέσουν» οι υπογραφές τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η περίπτωση του Άλκαραζ, είναι μία που… παίζει για τον Παναθηναϊκό, αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι παρόμοια με αυτά του Σιανί (περίπου 600.000, που φτάνουν τις 800.000 μαζί με τα μπόνους).

Ο Παραγουανός έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον και ενδιαφέρει και… ενδιαφέρεται για το «τριφύλλι», ωστόσο ξεκάθαρη προτεραιότητα είναι ο Γάλλος, με τα ρεπορτάζ στην υπόθεση του Άλκαραζ να είναι… αντικρουόμενα, καθώς πληροφορίες από την πατρίδα του, χθες, έκαναν λόγο για συμφωνία του παίκτη με την Λιμπερτάδ.

Δυσκολεύει του Ελάντερ

Μία ακόμη… δεδομένη κίνηση, δείχνει ότι δυσκολεύει πολύ, είναι αυτή του Ελάντερ, ο οποίος δέχεται πιέσεις από ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος, να μην υπογράψει στον Παναθηναϊκό, καθώς φοβούνται το πιθανό… Grexit της Ελλάδας, ενώ τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για «μπάσιμο» του Άγιαξ, στη Μάλμε για την απόκτησή του.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι τα τέλη του μήνα, το ζήτημα του στόπερ στον Παναθηναϊκό θα έχει τελειώσει (πιθανώς πολύ νωρίτερα) καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλει πάση θυσία ο νέος κεντρικός αμυντικός της ομάδας να βρίσκεται στην «πρώτη» στις 27 Ιουνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.