Παρασκήνια

Τι ισχυρίστηκε ο Μαρινάκης στον ανακριτή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολογήθηκε επί 7 ώρες στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Το SDNA αποκαλύπτει τους βασικούς «πυλώνες» της υπερασπιστικής του γραμμής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος κατέθεσε τελευταίος από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, είχε φυσικά το χρόνο να προετοιμάσει με τη δικηγορική ομάδα που τον εκπροσωπεί την υπεράσπισή του, η οποία κατ΄αρχήν στηρίχθηκε στον ισχυρισμό πως η δίωξή του βασίστηκε σε ανώνυμες καταγγελίες, θέτοντας ζήτημα ακυρότητας των τηλεφωνικών υποκλοπών!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ισχυρίστηκε πως το αίτημα πάνω στο οποίο βασίστηκε η έρευνα Κορέα και παρακολουθήθηκαν τα τηλέφωνα, δεν ήταν δικαιολογημένο και πως άρση του απορρήτου βασιζόταν σε ανώνυμη καταγγελία που αφορούσε σειρά σχετικών αδικημάτων, όπως οι παράνομες συνεννοήσεις για ζητήματα ποδοσφαίρου ή ότι έκανε χρήση πακιστανικού τηλεφώνου. Γι΄ αυτά όμως, όπως υποστήριξε, δεν προκύπτει ότι έχει κάποια εμπλοκή με όσα του αποδίδονταν.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version