ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ξεχασμένος» απ’ όλους

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση, μόλις στα 32 του!

«Ξεχασμένος» απ' όλους

Πολύ κοντά στην απόσυρση του από την ενεργό δράση είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας, όπως διαβάζουμε. Ξεχασμένος απ’ τους περισσότερους ο γκολκίπερ του νταμπλ του 2010, βασικός στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής έφτασε να αγωνιστεί ως και στην Ινδία (!) αφού χρόνια ήταν στα αζήτητα.

Οπαδός του Παναθηναϊκού, μεγαλωμένος στην Παιανία, ευτύχησε να υπερασπιστεί τα δοκάρια της αγαπημένης του ομάδας παίρνοντας τη θέση του τραγικού Γκαλίνοβιτς, κερδίζοντας την πρώτη του χρονιά ως βασικός όλους τους εγχώριους τίτλους.

Παρότι στα 28 του είχε όλο το μέλλον μπροστά του να καθιερωθεί και να λάμψει προφανώς έριξε τους ρυθμούς δουλειάς και λίγους μήνες μετά περισσότερο απασχολούσε τους συντάκτες των lifestyle περιοδικών (λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης κι αργότερα του γάμου του) παρά τους αθλητικογράφους που έβλεπαν με απογοήτευση τον νεαρό πορτιέρο να μην σταυρώνει σέντρα, να έχει κωμικές αντιδράσεις (πρόχειρα θυμόμαστε την ήττα από την Κοπεγχάγη και τα γκολ που έφαγε από τον Ηρακλή σε μια νίκη με 4-2 στο ΟΑΚΑ, φθινόπωρο του 2010 τότε που όλο το γήπεδο τον γιούχαρε), να μπλέκει σε ίντριγκες.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το όνομά του είχε αναφερθεί σ’ ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Κατσουράνη στα αποδυτήρια της εθνικής, θέμα που μεταφέρθηκε αργότερα και στον Παναθηναϊκό, αφού με τον Πατρινό ήταν συμπαίκτες. Επίσης είχε σχολιαστεί αρνητικά η δημόσια δήλωση του τότε προπονητή, Νίκου Νιόπλια σύμφωνα με την οποία ο Άλεξ θα ήταν βασικός βρέξει-χιονίσει με την φημολογία εκείνων των ημερών ν’ αναφέρεται στην έντονη ενόχληση του Έλληνα γκολκίπερ για την μεταγραφή του θηριώδους Πορτογάλου, Ντάνιελ Φερνάντες ο οποίος απειλούσε να του «φάει» την θέση.

Το κλίμα έγινε βαρύ κι ασήκωτο για εκείνον πολύ σύντομα, βρήκε καταφύγιο στην Ιταλία (Παλέρμο, Τζένοα) χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, ξέπεσε στον Απόλλωνα, την Ινδία και τώρα (μόλις στα 32 του!) ετοιμάζεται να κρεμάσει τα γάντια του. Τουλάχιστον μας άφησε κάτι εντυπωσιακό για να τον θυμόμαστε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...