ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Έχω προτάσεις, θα βρω ομάδα που με θέλει»

Για την περαιτέρω παραμονή του στην Εφές, αλλά και για το μέλλον του σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο, μίλησε ο Στεφάν Λάσμε.

Λάσμε: «Έχω προτάσεις, θα βρω ομάδα που με θέλει»

Ο Γκαμπονέζος σέντερ της Εφές που τα δημοσιεύματα τον φέρνουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του «τριφυλλιού», μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα www.rfi.fr και άφησε να εννοηθεί πως αν αποχωρήσει από την ομάδα του Ίβκοβιτς, θα βρει άμεσα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαμπονέζος σέντερ:

Θα εξακολουθήσεις να παραμείνεις στην Κωνσταντινούπολη και την επόμενη σεζόν;

«Έχω ένα συμβόλαιο δύο χρόνων με την Εφές. Περιμένω την απόφαση του συλλόγου και είμαι παρών αν θέλουν να με κρατήσουν στην ομάδα. Αλλά αν αποφασίσω να πάω αλλού, έχω πολλές επιλογές, ξέρω ότι θα βρω μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που με θέλει».

Ποιες οι εντυπώσεις σου για τον τίτλο των Ουόριορς;

«Σίγουρα δεν περίμενα ποτέ ότι το Γκόλντεν Στέιτ θα κατακτήσει κάποιο Πρωτάθλημα αλλά τους δίνω πολλά συγχαρητήρια για αυτό που πέτυχαν. Το άξιζαν. Έπαιξαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους και αγωνίστηκαν σαν ομάδα. Το Γκόλντεν Στέιτ παίζει το πιο ευρωπαϊκό μπάσκετ από τις ομάδες του ΝΒΑ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχω παίξει ποτέ για τον Ντέιβιντ Μπλάτ αλλά θαυμάζω τη δουλειά του. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα σε αυτό το στυλ. Το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις στον ΝΒΑ και όχι να φτάσεις εκεί».

Υπάρχουν νέοι παίκτες στην Γκαμπόν που να παίξουν στο ΝΒΑ;

«Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στην Γκαμπόν και την υπόλοιπη Αφρική. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αρκετή τηλεόραση και μέσα ενημέρωσης στην Αφρική για να προβληθούν. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια θα υπάρξει και άλλος που θα ακολουθήσει τον Στεφάν Λάσμε πηγαίνοντας στο ΝΒΑ».

Μιλώντας για την Γκαμπόν, θα αγωνιστείς στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική ομάδα τον Αύγουστο στην Τυνησία;

«Φυσικά. Έχω ήδη δώσει τη συγκατάθεσή μου στην εθνική ομοσπονδία. Είναι κρίμα που η σεζόν εδώ στην Τουρκία είναι τόσο μεγάλη, γιατί θα έχω μόνο λίγες εβδομάδες από τις διακοπές πριν από την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ελπίζω ότι θα κάνουμε μια καλή απόδοση. Ο όμιλος με Αίγυπτο, Μάλι και Καμερούν θα είναι δύσκολος. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να πετύχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...