ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταμπάκης για παραμονή;

Θεωρητικά ο πρώην πορτιέρο της Νίκης Βόλου υπερτερεί έναντι Κότσαρη, Αναγνωστόπουλου για τη θέση του 3ου τερματοφύλακα.

Ταμπάκης για παραμονή;

Ρίξαμε μια ματιά στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Ταμπάκης στον Πέτρο Παπαμακάριο (Sport24.gr) κι αναρωτιόμασταν για την σύνθεση της τριπλέτας των τερματοφυλάκων τη νέα σεζόν.

Ο 22χρονος πήρε φέτος «μυρωδιά» Σούπερ Λιγκ με τη Νίκη Βόλου, ταξίδεψε στην Ολλανδία για να ενταχθεί στο ρόστερ της Φένλο (Β΄ κατηγορίας) και γενικά δείχνει πιο έτοιμος να πάρει ρόλο 3ου τερματοφύλακα, πίσω από Στιλ, Κοτσόλη, αφού ο Κωνσταντίνος Κότσαρης (18) κι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (20) μέχρι τώρα απλώς συμπληρώνουν τα «διπλά» στο Κορωπί.

Ο Ταμπάκης βρέθηκε από τα 16 του (!) στην πρώτη ομάδα κι ίσως φέτος να του δοθεί η ευκαιρία να παραμείνει, στο κάτω-κάτω το ταλέντο του διαφημίζεται αρκετά σε μια θέση που ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός διέθετε υπεροπλία. Άλλωστε στο τελευταίο κάλεσμα του Σέρχιο Μαρκαριάν για το (τραυματικό) ματσάκι στα νησιά Φερόε, οι τρεις πορτιέρο (Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης) προέρχονται από τον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημειωτέον ότι ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης που απομακρύνθηκε εσχάτως από το πόστο του γυμναστή των πορτιέρο «χρεώνεται» -όπως διέρρευσε- την στασιμότητα Αναγνωστόπουλου-Κότσαρη, άρα θεωρητικά ο Ταμπάκης είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτούς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.