ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Αντισυνταγματικές όλες οι τιμωρίες…»

Ως αντισυνταγματικές χαρακτήρισε όλες τις τιμωρίες εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο νέος νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 94,6».

«Αντισυνταγματικές όλες οι τιμωρίες…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:

«Ήταν κάτι που το ήθελε ο Δημήτρης ιδιαίτερα, αλλά και εγώ. Είμαι βεβαίως και Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Είναι γνωστό αυτό».

Για τη δήλωση που είχε κάνει ο κύριος Αγγελόπουλος, κάνοντας πριν καιρό λόγο για συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό:

«Πάντα είχα σχέση με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κρυφό. Ήταν πρόωρο, αυτό που είχε πει ο κύριος Αγγελόπουλος, καθώς χθες ανέλαβα καθήκοντα. Όμως πάντα είχα σχέση με τον Παναθηναϊκό και για συναισθηματικούς λόγους». Για το αν θα συνεχίσει τις υπόλοιπες δραστηριότητες του, στην πολιτική:

«Δεν μπορεί κάποιος να είναι δικηγόρος και να συνεχίσει τις υπόλοιπες δραστηριότητες του στην πολιτική. Είναι συμβατά πράγματα αυτά».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αρμοδιότητες που θα έχει:

«Στα νομικά, αλλά και ως διοίκηση, θα συμμετέχω στο να παίρνονται αποφάσεις. Γενικά θα είμαι όπως παλιά, στην προηγούμενη θητεία μου».

Για όσους λένε ότι… κινεί τα νήματα και τα όσα ακούγονται για αυτόν:

«Άμα κινώ τα νήματα για την ομάδα μου καλά θα κάνω. Ας κινεί κάποιος τα νήματα για την δική τους ομάδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι οι βάζελοι είναι κατά βάθος καλοί άνθρωποι».

Για το ποια σχέδια έχει ο κύριος Γιαννακόπουλος για αυτόν:

«Ας ρωτήσετε τον κύριο Γιαννακόπουλο, δεν γίνεται να σας πω εγώ. Εντάξει δεν μπορώ να κάνω αυτοδιαφήμιση. Δεν πρέπει να σας πως το τι συζητήσαμε με τον κύριο Γιαννακόπουλο».

Για το ποια θέματα έχει τρέξει και για τη χθεσινή του παρουσία στην ΕΕΑ:

«Μόλις χθες βγήκε η ανακοίνωση δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά πράγματα. Ναι,, πήγα χθες στην ΕΕΑ. Δεν υπάρχει θέμα, κανένα απολύτως πρόβλημα με την καταγγελία του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται να ζήσει τον Παναθηναϊκό ο Παπαδόπουλος, να βάλει λεφτά. Είναι πρόεδρος και διοικεί. Έχει αυτοτελείς πόρους ο Παναθηναϊκός και όχι κάποιον που να βάζει χρήματα και είναι αρκετά τα χρήματα από τους χορηγούς».

Για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εμπλοκή στον Παναθηναϊκό παρά τις τιμωρίες που του έχουν επιβληθεί:

«Και ο κύριος Γούναρης της ΠΑΛΕΦΙΠ κάνει δηλώσεις τι πάει να πει αυτό; Όλες οι τιμωρίες είναι αντισυνταγματικές και θα αποδειχθεί αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ηττηθεί από την Ευρωλίγκα».

Για το γεγονός ότι επιστρέφει με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή:

«Το σχολιάζω ως πρόσκληση. Όταν πήγα την προηγούμενη φορά στον Παναθηναϊκό. Δεν με ξενίζει. Είναι ελκυστικό. Το να είναι δεύτερος είναι πρόκληση, διότι το να είναι πρώτος τι να το κάνεις, δεν μπορείς να τον πας πιο ψηλά».

Για τις αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Δεν είναι μικρό παιδί. Είναι αυτονόητο το ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει πάντα να δείχνεις πυγμή και να μην παραπονιέσαι. Δεν παρακολουθούσα τα τελευταία τρία χρόνια τα μη αγωνιστικά. Το έχω ξαναπεί, δεν πρέπει να παραπονιέσαι. Πρέπει να κάνεις τον άλλο».

Για το πότε θα κλείσει προπονητής:

«Δεν το ξέρω για προπονητή. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ για να ξέρω που βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση».

Για τις διαφορές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους προκατόχους του:

«Ο Δημήτρης είναι πιο παρορμητικός, αλλά και πιο σύγχρονος ο τρόπος που διοικεί και αυτό είναι λογικό, καθώς υπάρχει διαφορά ηλικίας».

Για το αν είναι πιο βρώμικος ο χώρος του αθλητισμού από αυτόν της πολιτικής:

«Δεν μπορώ να απομονώσω τους χώρους, παντού υπάρχει βρωμιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.