ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα πολλά λεφτά στους κοντούς

Άρχισαν τα σενάρια για τον Στέφαν Λάσμε μα αυτή την ώρα την ομάδα «καίει» να βρει τον αντι-Διαμαντίδη.

Τα πολλά λεφτά στους κοντούς

Το ενδεχόμενο ο Στέφαν Λάσμε να μείνει ελεύθερος από την Εφές βάζει …ιδέες σε κάμποσους στην Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους και τους Ολυμπιακούς! Ο Γκαμπονέζος εκτόξευσε την χρηματιστηριακή του αξία στην Αθήνα, την πρώτη του σεζόν πληρώθηκε (μόλις) 300 χιλιάρικα αλλά η εξαιρετική του χρονιά (10 πόντοι / 6,1 ριμπάουντ / 1,9 τάπες / 57% δίποντα / 76% βολές/ κορυφαίος αμυντικός στην Ευρωλίγκα και καλύτερος παίκτης της Α1) οδήγησε την διοίκηση να του προσφέρει τα διπλά χρήματα!

Ο Αφρικανός μαζί με Διαμαντίδη, Γκιστ, Ματσιούλις ήταν ο άξονας του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ μα η επιθυμία της ιδιοκτησίας για ελληνοποίηση και μείωση του μπάτζετ τον έστειλαν στην αγκαλιά των Τούρκων. Ο Στέφαν έπρεπε να πληρωθεί 1.000.000 ευρώ και τα 33 του χρόνια έδιναν τροφή για σκέψεις.

Στην Πόλη πήρε το διετές συμβόλαιο που ήθελε και μάλιστα με βαρβάτα λεφτά (1.5 εκ. ευρώ για 24 μήνες) μα δεν ήταν τόσο κομβικός όσο στο ΟΑΚΑ (μόλις 6.8 πόντοι μ.ο αλλά και…58% στις βολές, όσο στην Αθήνα το ποσοστό του από την γραμμή των προσωπικών κυμαινόταν στο 78%!) Οι ψίθυροι ξεκίνησαν ήδη αν και στην παρούσα φάση ο κυπελλούχος δείχνει διάθεση να τα «σπρώξει» για κοντούς (σε πρώτο πλάνο Καλάθης-Σλούκας) αφού αντι-Διαμαντίδης πρέπει να βρεθεί άμεσα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.