ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μιλάει με «Σάρας»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μιλάει με «Σάρας»

Οι δύο πλευρές σύμφωνα πάντα με τον ΣΠΟΡ FM, έχουν επικοινωνία τον τελευταίο καιρό και συζητάνε το ενδεχόμενο συνεργασίας, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν η πρόταση είναι για πρώτος προπονητής ή για μέρος του επιτελείου.

Ο «Σάρας» βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα για διακοπές και όπως καταλαβαίνετε η επαφή με το τριφύλλι είναι πιο εύκολη έτσι. Ο Λιθουανός τη σεζόν που πέρασε, βρέθηκε στο τιμ της Ζαλγκίρις και αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στην Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...