ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κοιτάει» και Σάντσεθ

Ο Μικαέλ Σιανί μπορεί να είναι το φαβορί για την θέση του σέντερ μπακ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν κοιτούν και άλλες περιπτώσεις. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για την περίπτωση του αντί-Σίλντενφελντ.

«Κοιτάει» και Σάντσεθ

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του στόπερ για τον Παναθηναϊκό.  Άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του για τη σεζόν που έφυγε να βρουν τον παίκτη που θα προορίζεται για βασικός στόπερ έως τις 25 Ιουνίου.  Το πολύ μέχρι τέλη του μήνα, καθώς στα τέλη του επόμενου υπάρχει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Φυσικά φαβορί για την θέση είναι ο Μίκαελ Σιανί , ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από τους πράσινους για διετές συμβόλαιο. Τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται να απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Σιανί, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Αλκάραθ που βέβαια δεν δείχνει διατεθειμένος να αγωνιστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Από την  άλλη σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο της εφημερίδας «GOAL» όσο και της «Πράσινης», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο 29χρονος Ισπανός έμεινε ελεύθερος απ’ την Μάλαγα και παρά τις μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις για ανανέωση με την ομάδα της Ανδαλουσίας, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο ποδοσφαιριστής διαθέτει εμπειρία αλλά αυτό που δυσκολεύει την υπόθεση είναι ότι στην διεκδίκηση του βρίσκονται και η Βιγιαρεάλ και η Τότεναμ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημαντικό είναι ότι η υπόθεση στόπερ για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.