ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Λέσκοτ» (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Άγγλο αμυντικό, Τζόλεον Λέσκοτ.

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Λέσκοτ» (pic)

Ο Λέσκοτ έρχεται από μία σεζόν, όπου με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ αγωνίστηκε σε 34 αγώνες και σκόραρε 1 φορά, ενώ έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι έτοιμος να προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, σε έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ με την φανέλα της Αγγλίας έχει 26 συμμετοχές.

Τζόλεον Λέσκοτ-Παναθηναϊκός-Mirror

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.