ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παρέμεινε στον Άρη ο Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης που σενάρια τον έφερναν υποψήφιο για τον «πράσινο» πάγκο, όπως ανακοινώθηκε θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Άρη.

Παρέμεινε στον Άρη ο Πρίφτης

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ήταν και αυτό του Δημήτρη Πρίφτη.

Για τον Έλληνα τεχνικό είχαν όλοι στο «τριφύλλι» θετική εντύπωση, όμως η περίπτωσή του δεν δείχνει να προχωρά, καθώς ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.