Παρασκήνια

Από τον Κοσκωτά ως τον Μαρινάκη…

Από τον Κοσκωτά ως τον Μαρινάκη…

Μια μπλεγμένη και... πονεμένη ιστορία. Η «διελκυστίνδα» μεταξύ των προέδρων του Ολυμπιακού και της Δικαιοσύνης ταλαιπωρεί τους ίδιους, τον σύλλογο και τον κόσμο του επί σχεδόν τρεις δεκαετίες. Το SDNA ανοίγει τον φάκελο.

Μια κολόνια που κρατάει επί σχεδόν τρεις «γεμάτες» δεκαετίες θα περίμενε κανείς να έχει ξεθυμάνει. Μια σχέση που περνάει από χίλια μύρια κύματα στο ίδιο διάστημα, θα περίμενε κανείς να έχει κουράσει. Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται επί σχεδόν 30 χρόνια, λογικά θα έπρεπε ή να έχει διδάξει ή να επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Στη ζωή υπάρχουν σταθερές. Οι οποίες αντίστοιχα βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή και στις «μικρογραφίες» αυτής. Τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο. Και οι εξαιρέσεις σε αυτές τις σταθερές -προφανώς- έχουν την τάση να τις επιβεβαιώνουν. Σε αυτή την ιστορία, ωστόσο, οι κανόνες και οι εξαιρέσεις είναι δυσδιάκριτες. Όπως και οι αφορμές με τις αιτίες. Κάτι σαν το πρόβλημα με την κότα και το αυγό.

Πότε ξεκινούν τα προβλήματα; την στιγμή που κάποιος αποφασίζει να αναλάβει έναν τεράστιο σε δυναμική σύλλογο που κουβαλάει πίσω του ιστορία και εκατομμύρια κόσμου; Ή τον αναλαμβάνει ακριβώς για να αρχίσει να τα λύνει; Ούτε θα μάθουμε ποτέ, ούτε θα μπορέσει κανείς να το αποδείξει.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

Exit mobile version