ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καθήκον η παρουσία

Καθήκον η σημερινή παρουσία στην Γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (στον«Τάφου του Ινδού», στις 12:30) , με την τωρινή διοίκηση να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης.

Καθήκον η παρουσία

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα το κλειστό της Λεωφόρου σήμερα (12:30) θα ζητήσει την στήριξη των μελών αλλά και του κόσμου του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα οι άνθρωποι της διοίκησης θα παρουσιάσουν τα όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα αλλά και το πλάνο που έχουν για την επόμενη διετία.

Ταυτόχρονα, θα γίνουν γνωστά και κάποια νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στην διοίκηση από εδώ και έπειτα. Επίσης, εκπρόσωποι τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ θα βρίσκονται στον κλειστό της Λεωφόρου. Είναι καθήκον για κάθε Παναθηναϊκό να δώσει το παρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.