ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτό και αν είναι παραμύθι…

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία ο Ροναλντίνιο έρχεται στον Παναθηναϊκό με 30 εκατομμύρια ευρώ. Από τα καλύτερα παραμύθια-ανέκδοτα των τελευταίων ημερών!

Αυτό και αν είναι παραμύθι… | panathinaikos24.gr

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της radardabola με τίτλο «Ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό;». Το καλύτερο όλης της υπόθεσης ήταν η όλη ιστορία που δημιουργήθηκε μέσα σ’ αυτό το παραμύθι. Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι θα δώσουν 30 εκατομμύρια ευρώ στον Βραζιλιάνο ενώ η παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα στους πράσινους θα πείσει τον Ροναλντινιο να δεχτεί την πρόταση.

Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες
Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες 2.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το 2012 η Ισπανική εφημερίδα El Mundo Deportivo έγραφε οτι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος ζητούσε περισσότερα χρήματα από το μπάτζετ της ομάδας. Τώρα με μία άλλη φιλοσοφία και με την ομάδα να έχει χρήματα, μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να πάρει τον Ροναλντίνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχει και συνέχεια όμως, καθώς το …παραμύθι αποκαλύπτει πως «Ο Ροναλντίνιο έλαβε 30 εκατομμύρια από τον Παναθηναϊκό» (σ.σ προφανώς ως προσφορά), συμπληρώνοντας πως το 2012 είχε ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελλάδα, του άρεσε η χώρα και άρα δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

ronaldinio

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close