ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλύπτει το χάντικαπ η Κολομβία, νίκες για Παραναένσε και Στρόμεν

Μπορεί να διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, ωστόσο τόσο η αθλητική όσο και η στοιχηματική δράση δε σταματά. Και αν για το πρώτο οφείλουμε πολλά στο Κόπα Αμέρικα και τις εκπληκτικές αναμετρήσεις που παρακολουθούμε καθημερινώς, για το δεύτερο φροντίζει για το καλύτερο δυνατό η ομάδα του Betarades.gr που καθημερινώς ψάχνει και σας παρουσιάζει τις στοιχηματικές ευκαιρίες από όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου.

Καλύπτει το χάντικαπ η Κολομβία, νίκες για Παραναένσε και Στρόμεν

Μπορεί να διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, ωστόσο τόσο η αθλητική όσο και η στοιχηματική δράση δε σταματά. Και αν για το πρώτο οφείλουμε πολλά στο Κόπα Αμέρικα και τις εκπληκτικές αναμετρήσεις που παρακολουθούμε καθημερινώς, για το δεύτερο φροντίζει για το καλύτερο δυνατό η ομάδα του Betarades.gr που καθημερινώς ψάχνει και σας παρουσιάζει τις στοιχηματικές ευκαιρίες από όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε τόσο για την τελική έκβαση των αγώνων όσο και για την εξέλιξή τους Live μέσα από το Πάμε Στοίχημα Αποτελέσματα.

Με χάντικαπ -1 η Κολομβία

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις για το Στοίχημα με το Κόπα Αμέρικα και το -1 της Κολομβίας κόντρα στο Περού σε απόδοση 2.20. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Κολομβίας με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Κολομβία κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Σπουδαία νίκη για την Κολομβία την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Βραζιλία. Έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση, εξ ολοκλήρου αντίθετη μ’ αυτή της πρεμιέρας με τη Βενεζουέλα (ηττήθηκε 0-1) και κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη εναντίον ενός κορυφαίου αντιπάλου. Πίεσε αρκετά στο πρώτο μέρος, είχε ρυθμό, έβγαλε το γκολ με τον Μουρίγιο στο 36’. Πιέστηκε αρκετά στο δεύτερο 45λεπτο, θα μπορούσε να ισοφαριστεί, στάθηκε τυχερή σε κάποιες φάσεις. Σήμερα το δικό της παιχνίδι είναι πρώτο χρονικά (ακολουθεί η Βραζιλία στις 00:30), κάτι που σημαίνει ότι η Κολομβία θέλει να κερδίσει για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και στη συνέχεια θα φανεί από ποια θέση. Με ισοπαλία σήμερα υστερεί σίγουρα απ’ το Περού, λόγω χειρότερης επίθεσης και μπορεί να τερματίσει από 2η ως 4η (ανάλογα με το άλλο αποτέλεσμα), ενώ με ήττα είναι σίγουρα 3η ή 4η.

Παίρνει τη νίκη η Ατλ. Παραναένσε

Μένουμε στη Λατινική Αμερική και περνάμε στη Βραζιλία, όπου τα εγχώρια πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά. Από την Α’ Βραζιλίας έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Ατλέτικο Παραναένσε σε απόδοση 2.03. Σε καμία περίπτωση δεν «τα βάφουν μαύρα» στο στρατόπεδο της Ατλέτικο Παραναένσε για την εκτός έδρας ήττα του περασμένου σαββατοκύριακου από την Γκρέμιο. Σε ένα παιχνίδι με… δύο είναι λογικό να έρθει σε κάποιες περιπτώσεις το αρνητικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα δεν μπορεί να διαγραφεί η θετικότατη μέχρι στιγμής πορεία (5-0-2). 4/4 εντός έδρας νίκες έχει πάρει η Παραναένσε στη φετινή Serie A, κρατώντας και ανέπαφη την εστία της σε αυτά τα τέσσερα ματς. Σήμερα κόντρα στην Κοριτίμπα πιστεύουμε πως θα επανέλθει στις επιτυχίες.

Νίκη για τη Στρόμεν στο 1.90

Μεταφερόμαστε στη Νορβηγία και τη Β’ Κατηγορία όπου κρατάμε τον «Άσσο» της Στρόμεν κόντρα στη Φόλο σε απόδοση 1.90. Εμφανώς κουρασμένη απ’ την υπερπροσπάθεια στο Κύπελλο επί της Λίλεστρομ (πρόκριση 2-1 στην παράταση), η Στρόμεν πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση κόντρα στη Φρέντρικσταντ την περασμένη αγωνιστική. Ήταν γενικά ένα κακό ματς, με ελάχιστες καλές φάσεις και μηδενικό ρυθμό. Η Στρόμεν θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο φινάλε, ωστόσο άπαντες επεσήμαναν ότι θα ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα. Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, κέρδισαν τρεις φορές. Εντός έδρας είναι πιο αποδοτικοί, προέρχονται από τρεις σερί νίκες, τέσσερις αν συνυπολογιστεί και αυτή του Κυπέλλου επί της Λίλεστρομ. Με νίκη σήμερα μπορούν να βρεθούν εντός τετράδας.

Κρατάει εκτός έδρας η Βάμπεργκ

Λίγο πιο δίπλα, στη Β’ Σουηδίας η Σίριους υποδέχεται τη Βάμπεργκ και εμείς θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.25. Με τον πιο εμφατικό και πειστικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Βάρμπεργκς την περασμένη αγωνιστική. Προερχόταν από σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς «τρίποντο», ωστόσο έκανε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην εξαιρετική φέτος Έστερσουντ και πήρε μια πανάξια νίκη με 1-0. Είχε σοβαρότητα και πειθαρχία στο αμυντικό κομμάτι, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, σκόραρε στο 50’ και κράτησε με σχετική άνεση το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε. Ήταν μια απ’ τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της Βάρμπεργκς, αν αναλογιστεί κανείς και την ποιότητα του αντιπάλου. Σήμερα πηγαίνει με σούπερ ψυχολογία να παίξει κόντρα στη Σίριους, γνωρίζοντας ότι η αποστολή της θα είναι δύσκολη. Με νίκη θα βρεθεί στην 3η θέση.

Μπάσκετ: Πράξη 2η στο κλάσικο της Ισπανίας, ματς τίτλου στη Γερμανία

Από τα σημερινά παιχνίδια μπάσκετ ξεχωρίζει αρχικά η 2η αναμέτρηση για τους τελικούς στην Ισπανία ανάμεσα στη Ρεάλ Μ. και την Μπαρτσελόνα. Όπως φάνηκε από τον πρώτο αγώνα μονάχα αν μία ομάδα τυχόν βρεθεί σε εξαιρετική επιθετική ημέρα τότε θα κάνει μια εύκολη νίκη. Υπό κανονικές συνθήκες τα παιχνίδια θα διεκδικούνται στα ίσια από τους αντιπάλους απλά η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα και σήμερα παίζοντας εντός έδρας. Η Μπαρτσελόνα είχε το μεγάλο πρόβλημα της απουσίας σκορ από πολλούς παίχτες αφού σε όλο τον αγώνα σοβαρή απειλή για την άμυνα της Ρεάλ ήταν μόνο ο Μάριο Χενζόνια που ήταν ο μοναδικός παίχτης με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Ναβάρο ήταν αρνητικός και έπαιξε μόλις 13 λεπτά, ο Όλεσον πήρε μόλις τρεις προσπάθειες σε 21 λεπτά συμμετοχής και Τόμιτς ήταν άφαντος με 2 πόντους. Δεν βγαίνει άκρη με χάντικαπ ή νικητή αφού προχθές η κάλυψη του πλεονεκτήματος πόντων της Μπαρτσελόνα ήταν οριακή. Στο 66-55 της Ρεαλ φαινόταν ξεκάθαρος «άσσος» και άμεσα η Μπαρτσελόνα μείωσε στους 2 και έγινε διπλό, στο 78-70 ήταν πάλι άσσος πριν καρφώσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Ζατοράνσκι και «γράψει» το 78-72. Επίσης με το Under/Over στους 161.5 πόντους σήμερα δεν μπορούμε να ασχοληθούμε αφού προχθές το ματς ήταν καθαρό Over και «χάλασε» επειδή στην τρίτη περίοδο απλά δεν έμπαινε τίποτα.

Στη Γερμανία έχουμε το παιχνίδι Μπάμπεργκ – Μπάγερν, εκεί όπου σήμερα το απόγευμα θα κριθεί ο πρωταθλητής Γερμανίας στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Η Μπάμπεργκ είναι η καλύτερη ομάδα της Γερμανίας όλη τη σεζόν αφού τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και κατά την διάρκεια των πλέι-οφ έχει ρεκόρ 8-2 με μοναδικές ήττες αυτές από την Μπάγερν στους τελικούς. Από την άλλη η Μπάγερν δεν έδειχνε στην κανονική περίοδο ότι είναι ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά στα πλέι-οφ πέτυχε τον θρίαμβο του αποκλεισμού επί της Άλμπα και με το «καλημέρα» στους τελικούς «έσπασε» την έδρα. Πάντως και οι δύο ομάδες αξίζουν το πρωτάθλημα και σήμερα ο αγώνας και θα το διεκδικήσουν επί ίσοις όροις. Το χάντικαπ σε όλα τα ματς κυμάνθηκε στους 5-6 πόντους και σήμερα βρίσκεται πάλι εκεί με φαβορί την γηπεδούχο Μπάμπεργκ. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με τον αγώνα στο live όπου αναμένονται ανατροπές και φυσικά μεγάλο τέταρτο δεκάλεπτο αν βολέψει το σκορ και εμφανιστούν πάρα πολλές βολές. Άλλωστε στην Γερμανία αν το σκορ βολέψει παίζουν τα τελευταία λεπτά κάνα μισάωρο και σε αγώνα που κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή αυτό είναι ακόμα πιο πιθανό.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE