ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Green...ιάρα

Αλαλούμ, Αλαλούμ…

2 ήττες από τα νησιά Φερόε, πρωτάθλημα στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός, Φώφη Γεννηματά πρόεδρος ΠΑΣΟΚ. Πόσο χειρότερα να είναι με δραχμή δηλαδή; Σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου Παναγία μου!

Αλαλούμ, Αλαλούμ…

Αν τα πρωταθλήματα του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ ήταν εξίσου δίκαια όπως το φετινό του μπασκετικού, δε θα ήμασταν εδώ να μιλάμε για καράβια από την Περσία και άλλα πολλά. Όμως βρε κουτά ακόμα και το τρολάρισμα με τη σκούπα δεύτεροι το κάνατε οπότε μη μας ζαλίζετε και πολύ γιατί έρχεται φαράσι μετά.. Φυσικά να πω τα συγχαρητήρια μου, αφού αισίως κατάφεραν να φτάσουν τον μέγιστο Φραγκίσκο Αλβέρτη σε κατακτήσεις.. Μας βγήκε η κούραση των τελευταίων 15 ετών μάλλον.

Στην τελική μας σκούπισαν στην χειρότερη χρονιά μας κι εμείς τους σκουπίσαμε όντας πρωταθλητές Ευρώπης. Και μην ξανακούσω για εξοχικό βορείων προαστίων, γελάει ο κόσμος! Το καλοκαίρι ήρθε, όπως και η ώρα να κάνουμε σωστό σχεδιασμό και να ξαναφτιάξουμε ομάδα αντάξια των 6 Ευρωπαϊκών, 34 πρωταθλημάτων, 16 κυπέλλων και 1 Διηπειρωτικού.

Και μιας και μίλησα για καλοκαίρι το μυαλό μου συνειρμικά πάει σε νησί και βάσει επικαιρότητας, σε εκείνο το νησί που κάνανε τα παλικάρια μας αμάν για να φτάσουν και αμήν για να τελειώσει το μαρτύριο του ανελέητου κραξίματος. Τα καλάμια είναι καβαλημένα καιρό τώρα από πολλούς και η ιδιότητα ποδοσφαιριστής υπερκαβαλημένη από τους ίδιους. Πλάκα πλάκα έφτασε ο Ταυλαρίδης 35 χρονών για να πραγματοποιήσει την 3η του εμφάνιση με το εθνόσημο, έστω και σε φιλικό παιχνίδι και προτιμήθηκε ο Κονέ με κάμποσες μέρες στη Μύκονο από τον σούπερ φορμαρισμένο Κουτρουμπή.

Αλλά μάλλον κι εκεί θα φταίει ότι είναι μ…..ας όπως τον είπε ο Σίλντενφελντ και συνεσταλμένος και χωρίς τατουάζ μανίκια και άπειρες πεταμένες πεντάδες στα μπουζούκια.Όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν η εθνική για να αποκτήσει τη σταθερότητά της χρειάζεται πράσινο κορμό.. Έτσι τουλάχιστον την είδαν τα ματάκια μου να μεγαλουργεί.

Αυτό που είχε ανάγκη η ψυχολογία των πράσινων οπαδών υλοποιήθηκε, για τώρα. Μεταγραφή βόμβα, κόσμος να παραληρεί στο αεροδρόμιο και αναπτέρωση ηθικού. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με την απόκτηση του κύριου Εσιέν. Σας εκλιπαρώ όμως, μην αρχίσετε τη γκρίνια από τα πρώτα φιλικά και τις κακοπροαίρετες προβλέψεις. Ναι είχε κι αυτός τραυματισμούς, σοβαρούς, ναι δεν είχε πάρα πολλές συμμετοχές την τελευταία διετία αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Δηλαδή η Γιουβέντους που πήρε τον Κεντίρα, που δεν έχει κι αυτός πολλές συμμετοχές την τελευταία διετία, που είχε αρκετούς και σοβαρούς τραυματισμούς τι σημαίνει; Κι όμως χαίρονται, δεν μιζεριάζουν, δεν μιλούν για “ρίσκο”. Αλλά τι ξέρουν οι Ιταλοί από ποδόσφαιρο; Το θέμα είναι να μας βγει Τζιμπρίλ κι όχι Μπίσκαν και Κάρλος Σαίνιο από πλευράς απόδοσης.

Να μου το θυμηθείτε όμως. Τη μεγάλη χαρά του χρόνου θα μας την προσφέρουν τα φίνα τα κορίτσια. Πείτε το πρόβλεψη, δείτε το ως αδυναμία! Τα πάθη δεν κρύβονται..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ