ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μιλάει με Ελάντερ…

Στην Τσεχία αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πείσει τον Φίλιπ Ελάντερ να πει το ναι στο «τριφύλλι».

Μιλάει με Ελάντερ…

Όπως αναφέρει το «Goal», άνθρωπος των «πράσινων» θα μεταβεί στην Τσεχία, με σκοπό να πείσει τον Ελάντερ να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σκεπτικός, αφού οι οικονομικό-πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αποτελούν αγκάθι, με το στενό του οικογενειακό περιβάλλον να τον έχει αποθαρρύνει από το να πάρει την απόφαση και να πει το ναι στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, καθώς πιστεύουν σε αυτόν και στην εξέλιξή του, ωστόσο δεν θα το κάνουν εσαεί και ενδεχομένως αν και τώρα δεν πάρουν απάντηση να αφήσουν την περίπτωσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.