ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάχη για τον αμυντικό

Στον Παναθηναϊκό δίνεται μάχη για τον στόπερ που θα αποκτηθεί, για να καλύψει το κενό του Σίλντενφελντ.

Μάχη για τον  αμυντικό

Οι «πράσινοι» έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους σε δύο-τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, με τον Σιανί να βρίσκεται στο προσκήνιο, με τις τελευταίες πληροφορίες ωστόσο να κάνουν λόγο για… εκ νέου καθυστέρηση, αφού ο Γάλλος φέρεται να ζήτησε λόγο ακόμη χρόνο προκειμένου να απαντήσει.

Ο πρώην παίκτης της Λάτσιο, αποτελεί τον πρώτο στόχο, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα τον Γάλλο αμυντικό, «κοιτάζοντας» και άλλες περιπτώσεις.

Σάντσεθ, Άλκαραζ και ένας ακόμα…

Ο Παναθηναϊκός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας την απάντηση του Σιανί, εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις, για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η συμφωνία με τον Γάλλο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο περιπτώσεις που «παίζουν» πιο δυνατά, ως εναλλακτικές, είναι αυτές των Σάντσεθ και Άλκαραζ, με τον πρώτο ωστόσο να μην έχει ως πρώτη προτεραιότητα το «τριφύλλι».

Ο άγνωστος «Χ»

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή η ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Βόκολου, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πραγματοποιεί ταξίδια και επαφές με παίκτες, προσπαθώντας να έχει έτοιμες τις όποιες εναλλακτικές λύσεις, με το χρονοδιάγραμμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού να τοποθετείται μέχρι και το τέλος της εβδομάδας που «τρέχει».

Ο βασικός σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού άλλωστε είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί, να βρεθεί στην Ολλανδία από την πρώτη μέρα, όπου και θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.