Οι «πράσινοι» έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους σε δύο-τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, με τον Σιανί να βρίσκεται στο προσκήνιο, με τις τελευταίες πληροφορίες ωστόσο να κάνουν λόγο για… εκ νέου καθυστέρηση, αφού ο Γάλλος φέρεται να ζήτησε λόγο ακόμη χρόνο προκειμένου να απαντήσει.

Ο πρώην παίκτης της Λάτσιο, αποτελεί τον πρώτο στόχο, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα τον Γάλλο αμυντικό, «κοιτάζοντας» και άλλες περιπτώσεις.

Σάντσεθ, Άλκαραζ και ένας ακόμα…

Ο Παναθηναϊκός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας την απάντηση του Σιανί, εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις, για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η συμφωνία με τον Γάλλο.

Οι δύο περιπτώσεις που «παίζουν» πιο δυνατά, ως εναλλακτικές, είναι αυτές των Σάντσεθ και Άλκαραζ, με τον πρώτο ωστόσο να μην έχει ως πρώτη προτεραιότητα το «τριφύλλι».

Ο άγνωστος «Χ»

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή η ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Βόκολου, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πραγματοποιεί ταξίδια και επαφές με παίκτες, προσπαθώντας να έχει έτοιμες τις όποιες εναλλακτικές λύσεις, με το χρονοδιάγραμμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού να τοποθετείται μέχρι και το τέλος της εβδομάδας που «τρέχει».

Ο βασικός σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού άλλωστε είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί, να βρεθεί στην Ολλανδία από την πρώτη μέρα, όπου και θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου