Πέρα από Σύλλογος Μεγάλος στους αγωνιστικούς χώρους ο Παναθηναϊκός είναι και Σύλλογος Μεγάλος εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό αποδεικνύεται από όλες τις φιλανθρωπικές κινήσεις των πρασίνων. Άλλο ένα τρανό παράδειγμα είναι και η δημοπρασία των ενδυμάτων των παικτών του Παναθηναϊκού στο Charity Idols.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Σύλλογος Μεγάλος μέσα και έξω από τα γήπεδα!

Η ΠΑΕ Παναθηναικός αποδεικνύει διαχρονικά την κοινωνική της ευαισθησία αλλά και την πεποίθησή της ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός οφείλει να ανταποδίδει στην κοινωνία, ειδικά τα δύσκολα χρόνια που διάγει η χώρα μας. Σε συνεργασία με το Charity Idols, αποφάσισε να διενεργηθεί μια «Μεγάλη Παναθηναική Δημοπρασία Αγάπης» υπέρ του Ξενώνα για Κακοποιημένα παιδία ΕΛΙΖΑ, συνδυάζοντας την λήξη της αγωνιστικής περιόδου με μια μεγαλειώδη χειρονομία αλληλεγγύης. Η δημοπρασία, που περιλαμβάνει τις φορεμένες εμφανίσεις των MVP ποδοσφαιριστών της στα play off, θα διαρκέσει έως την 1η Ιουλίου. Καλή Επιτυχία!»

panathinaikos24.gr panathinaikos24.gr panathinaikos24.gr panathinaikos24.gr panathinaikos24.gr panathinaikos24.gr panathinaikos24.gr panathinaikos24.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Ενότητες