ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιάζει ο Ελάντερ

Το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων έχει προκαλέσει ο Φίλιπ Ελάντερ λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού για τους U21.

Εντυπωσιάζει ο Ελάντερ

Ο Φίλιπ Ελάντερ έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια τους Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21. Ακόμα και στην ήττα της Σουηδίας από την Αγγλία, πάρα πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας. Η Σουηδία σε περίπτωση που κερδίσει (και με ισοπαλία υπό προϋποθέσεις) το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία προκρίνεται στην ημιτελική φάση.

Αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες κοιτάνε τον νεαρό αμυντικό, με τον Άγιαξ να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. ‘Ολη αυτή η κατάσταση φυσικά και δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό, μιας και η Μάλμε θα έχει όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις όσο ο ποδοσφαιριστής ανεβάζει παιχνίδι με παιχνίδι το κασέ του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.