ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Αλλαγές στις ακαδημίες

Αρκετές αλλαγές σε ρόστερ και προπονητικό τιμ, θα υπάρξουν ενόψει της νέας σεζόν στις ακαδημίες του τριφυλλιού.

Αλλαγές στις ακαδημίες

Αρχικά με το πέρας της σεζόν, ο Γιάννης Σαμαράς έχει συνομιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές για να τους ανακοινώσει το ποιοι μένουν και το ποιο φεύγουν. Οι περισσότεροι παίκτες φεύγουν από την ομάδα Κ20 (10) μιας και οι πράσινοι δεν μπορούν να προσφέρουν σε όλους αυτούς επαγγελματικά συμβόλαια. Αυτό γίνεται σε συνδυασμό με τους Έφηβους που γίνονται Νέοι και πρέπει να υπάρχουν θέσεις στο ρόστερ της ομάδας για να αγωνιστούν και αυτοί.

Επίσης και στους Κ17 θα υπάρξουν αποχωρήσεις, καθώς στο συγκεκριμένο τμήμα θα προστεθούν και άτομα που πέρυσι έπαιζαν στην κατηγορία Κ15. Σχετικά με τις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός θα εντάξει στο δυναμικό του τον 18αχρονο Φάνη Μαυρομάτη του Παναργειακού και άλλον έναν ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Όσον αφορά για το πότε θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, σαφής ημερομηνία έχει γίνει γνωστή μόνο για τους Νέους, 8 Ιουλίου, παρ’ όλα αυτά κάπου τότε αναμένεται να ξεκινήσουν και οι υπόλοιποι.

Τέλος, το σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης Σαμαράς θα ασχοληθεί περισσότερο με τους Νέους, μιας και θέλει να δώσει μεγαλύτερο βάρος σε τακτική και ενδυνάμωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ