ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟ»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει υπάρξει σοβαρή συζήτηση.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟ»

Ο Σάρας αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού για τον πάγκο της ομάδας, με τον Λιθουανό, να το σκέφτεται, ωστόσο έχει τους ενδοιασμούς του, για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει head coach.

Ο Γιασικεβίτσιους μίλησε στην «El Mundo Deportivo», για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και για το ποια είναι η φιλοσοφία του ως προπονητής.

Αναλυτικά:

«Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει σοβαρά με κάποια ομάδα. Ξέρω πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και ζήτησα χρόνο από τη Ζαλγκίρις για να δούμε τι υπάρχει στην πραγματικότητα. Μου έδωσαν χρόνο. Δεν έχουμε μιλήσει σοβαρά, απλά γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα δούλευε σαν προπονητής στην Μπαρτσελόνα:

«Ναι, γιατί όχι; Θα ήθελα να εργαστώ στις ομάδες που ξέρω, θα ήταν κάτι ξεχωριστώ», είπε. Μιλώντας για την προπονητική του φιλοσοφία, ανέφερε: «Έμαθα πολλά από τον Ομπράντοβιτς και τον Πασκουάλ. Θα ήθελα να ακολουθήσω ένα παρόμοιο μοντέλο, αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι πάντα σε αυτό που έχεις».

Κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που τον βρήκε βοηθό στη Ζαλγκίρις, είπε: «Ήταν μια απίστευτη σεζόν. Πήραμε το νταμπλ και δεν χάσαμε κανένα ματς στα play offs. Είχα ένα αφεντικό (Γκιντάρας Κραπίκας) που με άφηνε να δουλεύω και όλα πήγαν καλά».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως έχει «σκοτώσει» τον παίκτη μέσα του: «Όταν πήρα την απόφαση να σταματήσω εστίασα στη δουλειά του προπονητή και δεν έχω μπει στον πειρασμό να παίξω. Είμαι πλέον προπονητής και αποδέχομαι τα πράγματα με ηρεμία, ως έχουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...