ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον Παναθηναϊκό ο Ίβερσεν

Στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει ο παλαίμαχος στράικερ, Στέφεν Ίβερσεν, σύμφωνα με νορβηγικό δημοσίευμα.

Στον Παναθηναϊκό ο Ίβερσεν

Το νορβηγικό μέσο «TV2» αναφέρθηκε στον Ίβερσεν και τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως είναι έτοιμος να ταξιδέψει στη χώρα μας και να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είναι μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ οι συμπατριώτες του δεν ξεκαθαρίζουν το τι ακριβώς θα κάνει στον Παναθηναϊκό. Από τους «πράσινους» δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση ή διάψευση για το θέμα μέχρι τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.