ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κωνσταντινίδου: «Δικαίωση για μένα ο Παναθηναϊκός»!

Ως δικαίωση χαρακτήρισε τη μεταγραφή της, στον Παναθηναϊκό, η Ελένη Κωνσταντινίδου, μιλώντας αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr.

Κωνσταντινίδου: «Δικαίωση για μένα ο Παναθηναϊκός»!

H ταλαντούχα αθλήτρια, αγωνιζόμενη την περασμένη χρονιά στο Ανατόλια, αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που της δόθηκε με τον ερχομό της, στους «πράσινους».

Όσο για τις προσωπικές της φιλοδοξίες: «Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό», φάνηκε να είναι ξεκάθαρη.

Μάλιστα, η 23χρονη κεντρικός -αν και πάντα- βρισκόταν απέναντι στο «τριφύλλι», αυτά που ξεχώρισε, ακόμη και σε ρόλο… παρατηρητή, ήταν ο υπέροχος κόσμος του συλλόγου και το οικογενειακό κλίμα που διέκρινε την ομάδα.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, πλέον ντυμένη στα «πράσινα» και έχοντας ήδη μία… μικρή «γεύση», ανυπομονεί να έρθει το πρώτο παιχνίδι και να αγωνιστεί για χάρη του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ελένης Κωνσταντινίδου στο Panathinaikos24.gr:

-Ικανοποιημένη με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα σου;

«Καταρχήν η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πρώτη φορά μου δίνεται τέτοια ευκαιρία και είναι πολύ μεγάλη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανήκω σε αυτόν το σύλλογο  και είναι τιμή μου. Είμαι αθλήτρια του βόλεϊ 12 χρόνια, αγωνιζόμενη σε αρκετές ομάδες και αποτελεί δικαίωση για εμένα αυτή η μεταγραφή».

-Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Πλέον οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά, για να μπορέσω να κερδίσω τη θέση μου. Εγώ προσωπικά σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου. Αν γίνει αυτό, σίγουρα και εγώ θα είμαι κερδισμένη, αλλά και ο Παναθηναϊκός. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με της ομάδας μου. Δηλαδή Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ανυπομονώ να έρθει το πρώτο παιχνίδι. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία για εμένα, μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

To κλίμα που συνάντησες με τον ερχομό σου;

«Ήξερα εξ αρχής, ότι έρχομαι σε μία οικογένεια. Έχω βρεθεί αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό και έβλεπα πόσο πολύ καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα. Με τον ερχομό μου στο σύλλογο επιβεβαιώθηκα. Υπάρχει πάρα πολύ ωραίο κλίμα και νομίζω ότι πέραν από τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται, είναι ένα στοιχείο που σίγουρα θα μας βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας».

Σε αγχώνει η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι;

«Δεν με αγχώνει καθόλου. Γνωρίζω από δυσκολίες όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Σίγουρα και τα χρήματα είναι σημαντικά, ωστόσο και το ανθρώπινο δυναμικό είναι εξίσου σημαντικό. Κάτι που σημαίνει, πως εμείς αυτό το κομμάτι το αφήνουμε στην άκρη. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον Παναθηναϊκό, μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα περιβάλλεται από αξιέπαινους ανθρώπους, που έχουν αναλάβει αυτό το κομμάτι και από ότι γνωρίζω είναι επιμελείς».

-Ανυπομονείς να γνωρίσεις τον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάντα με εξίταρε! Δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα. Κάθε φορά που αγωνιζόμουν, ακόμη και ως αντίπαλος, το κλίμα που δημιουργούσαν με ανατρίχιαζε. Είναι από τα βασικά όπλα μας και τον θέλουμε δίπλα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.