ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Στο Summer Camp ο Τσαρτσαρής

Το παρών στο Summer Camp του Παναθηναϊκού έδωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής που μοίρασε χαρά στους μικρούς μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού και έπαιξε μαζί τους.

Στο Summer Camp ο Τσαρτσαρής

Το Summer Camp βρίσκεται στην δεύτερη εβδομάδα με πολλούς μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού να συμμετέχουν. Έτσι λοιπόν δεύτερη μέρα της περιόδου αυτής το παρών έδωσε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας προπονήθηκε με τους μικρούς φίλους των πρασίνων και μοίρασε χαρά με την παρουσία του.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής ήταν ο καλεσμένος της ακαδημίας μας τη δεύτερη μέρα της 2ης περιόδου του Summer Camp…

Posted by Panathinaikos Basketball Academy Athens on Wednesday, June 24, 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE