ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ ο Λάσμε!

Σε μια αλλαγή φωτογραφίας με νόημα... προχώρησε ο Στεφάν Λάσμε, καθώς στο λογαριασμό του στο Twitter, εμφανίζεται να φοράει φανέλα του τριφυλλιού.

Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ ο Λάσμε!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Αναντολού Εφές δεν θα έχει τον Στεφάν Λάσμε στο ρόστερ της την επόμενη σεζόν, αφού δεν θα κάνει χρήση της οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του.

Έτσι μερικές ώρες αργότερα ο Στεφάν Λάσμε προχώρησε λίγο παραπάνω το φημολογούμενο ενδιαφέρον του τριφυλλιού, καθώς στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, άλλαξε την φωτογραφία του, με μια όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό!

Δείτε το προφίλ του Λάσμε στο twitter…

Untitled

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...