ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Δεν μίλησα με τον Παναθηναϊκό»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άλμπα Βερολίνου, ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τα σενάρια που τον ήθελαν ως πιθανό προπονητή του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε επίσημη πρόταση από την πλευρά του τριφυλλιού.

Ομπράντοβιτς: «Δεν μίλησα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σέρβος κόουτς πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Άλμπα στην Euroleague, όμως δεν κατάφερε να μπει στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος. Η παραμονή του στην ομάδα του Βερολίνου ήταν αμφίβολη, αλλά ύστερα από συζητήσεις και συναντήσεις, οι δύο πλευρές «έδωσαν τα χέρια» και θα συνεχίσουν μαζί και την νέα σεζόν.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Σάσα Ομπράντοβιτς εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...