ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» η Λύμουρα!

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, η 30χρονη διεθνής γκαρντ Λολίτα Λύμουρα.

Στα «πράσινα» η Λύμουρα!

Η αθλήτρια που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική γυναικών έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και είναι θέμα ημερών να πέσουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο της για την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση για το «τριφύλλι» στην πορεία για το πρωτάθλημα που θα κάνει ενόψει της νέας σεζόν.

Η Λύμουρα κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Εσπερίδες και Αθηναϊκό ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας. Παράλληλα έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό με τη φανέλα των Βίρτους και Τζινάστικα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην καριέρα της έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα και ένα Eurocup, ενώ με την ομάδα της καρδιάς της που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, θέλει να προσθέσει και άλλους τίτλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.