ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς ή Μαρκόπουλος

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, όπως σας αποκάλυψε το panathinaikos24.gr και ο Σούλης Μαρκόπουλος, που το πρωί συναντήθηκε με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του προπονητή στην ομάδα. Σύντομα η ανακοίνωση.

Τζόρτζεβιτς ή Μαρκόπουλος

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να έχουν καταλήξει σε δυο περιπτώσεις και σύντομα θα γνωρίζουμε με κάθε επισημότητα τον νέο τεχνικό της ομάδας. Οπως σας αποκάλυψε από το πρωί το panathinaikos24.gr, ο ένας εκλεκτός είναι ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δείχνει να κερδίζει περισσότερους πόντους το τελευταίο διάστημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πρόταση από πλευράς «πράσινων».

Η περίπτωση του ομοσπονδιακού προπονητή της Σερβίας, κουβεντιάζεται πολύ στον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση του να κατατεθεί πρόταση στον Τζόρτζεβιτς άμεσα, αλλά τα δεδομένα είναι ρευστά και πολλά μπορούν να αλλάξουν από ώρα σε ώρα.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι αυτό του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο Ελληνας προπονητής, μάλιστα, βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και είχε συζήτηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος κόουτς θέλει να προπονήσει το “τριφύλλι” και τα πάντα είναι στο χέρι του εξάστερου. Σύντομα, θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...