ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τέλος ο Πρωτοψάλτης

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική, Ναρμπόν.

Τέλος ο Πρωτοψάλτης

Ο διεθνής άσος που ήταν και ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού την σεζόν που έφυγε, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, παρά τις προσπάθειες που έκανε ο σύλλογος για να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ.

Ο Πρωτοψάλτης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό, καθώς μέχρι στιγμής είχε αγωνιστεί σε Κύπρο και Ελλάδα, ενώ παράλληλα δεν ξέχασε τον κόσμο του «τριφυλλιού», τον οποίο ευχαρίστησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στην ιστοσελίδα, volleyplanet.gr και υποσχέθηκε πως θα φορέσει την πράσινη φανέλα και πάλι στο μέλλον.

«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για όλα αυτά που μου έχει χαρίσει, τον τρελό κόσμο της θύρας 13 που με αγάπησε και στήριζε την ομάδα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Για εμένα το να αφήσω την Κυψέλη ήταν εξαρετικά δύσκολη απόφαση. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρεθεί ξανά εκεί που του αξίζει, στην κορυφή δηλαδή και να’ στε σίγουροι πως ανυπομονώ στο μέλλον να φορέσω ξανά το τριφύλλι στο στήθος! 

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε φέτος να κερδίσει την αξιοπρέπειά του και την εμπιστοσύνη των αθλητών και αργά ή γρήγορα θα σηκώσει ξανά τις κούπες, τις οποίες δικαιούται και… διψάει για αυτές ο κόσμος της Θύρας 13.

Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα’ ναι πάντα ανοιχτή στην καρδιά μου και ελπίζω στο μέλλον να επιστρέψω στη ”ζούγκλα” της Κυψέλης και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τίτλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Δημήτρη Κάσσαρη, που ήταν δίπλα στην ομάδα όλη τη χρονιά και κυρίως δίπλα σε εμένα. Σε ό,τι κι αν χρειαζόμουν ήταν εκεί και προσπαθούσε να βοηθήσει και να λύσει κάθε πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τέτοια αγάπη και τέτοιους ανθρώπους δίπλα του. Στα αστέρια θέλω γήπεδο…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...