ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Όνειρο μου το Champions League»

Ο Λουκ Στιλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι αποτελεί όνειρο του να αγωνιστεί στο Champions League.

Στιλ: «Όνειρο μου το Champions League»

Ο Λουκ Στιλ βρίσκεται στην Αγγλία για διακοπές. Ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Γιόρκσαϊρ, και μίλησε στην τοπική εφημερίδα Barnsley Chronicle. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουκ Στιλ:

«Θα είναι οι μικρότερες καλοκαιρινές διακοπές που θα έχω, αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτό πρέπει να κάνεις αν θέλεις να προκριθείς στο Champions League. Κάτι που ανέκαθεν ήταν από τα όνειρά μου. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε σε ένα άλλο επίπεδο και είναι πολύ πιθανό με την ομάδα που έχουμε.

Ότι κάνω στην καριέρα μου, θα οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην Μπάρνσλεϊ που μου έδωσε την ευκαιρία και πάντα θα της είμαι ευγνώμον».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.