ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελάντερ τώρα ή τον Ιανουάριο (pic)

Ο Φίλιπ Ελάντερ έχει απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο παίκτης είτε τώρα, είτε τον Ιανουάριο θα ντυθεί στα πράσινα.

Ελάντερ τώρα ή τον Ιανουάριο (pic)

Ο νεαρός αμυντικός που αυτή την στιγμή βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Σουηδίας, στο Euro U-21 ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανόν να γίνει παίκτης του «τριφυλλιού», είτε τώρα, είτε σε έξι μήνες.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα από την Σουηδία αναφέρει, πως τον παίκτη τον θέλουν ο Παναθηναϊκός και η Κοπεγχάγη, με τις δύο ομάδες ωστόσο να μην είναι διατεθειμένες να πληρώσουν ακριβά για να τον αποκτήσουν, καθώς το συμβόλαιο του λήγει σε έξι μήνες.

Οι «πράσινοι» σε σχέση με την ομάδα από την Δανία έχουν το προβάδισμα όπως αναφέρει το άρθρο και η Μάλμε έχει δύο επιλογές. Ή θα πάρει τώρα ένα μικρό ποσό και θα αφήσει τον Ελάντερ να πάει σε άλλον σύλλογο επιθυμεί ή θα πρέπει σε έξι μήνες να τον χάσει, χωρίς να πάρει τίποτα, με τον νεαρό στόπερ να μένει ελεύθερος.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ελάντερ-Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.