ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ήθελε Μάλοτσα ο Παναθηναϊκός» (pic)

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αγοράσει τον Μάριο Μάλοτσα από την Χάιντουκ Σπλιτ, όπως αναφέρει η σελίδα των φίλων της κροατικής ομάδας στο facebook.

«Ήθελε Μάλοτσα ο Παναθηναϊκός» (pic)

Οι «πράσινοι» που θέλουν να αποκτήσουν δύο στόπερ (ο ένας είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ), σύμφωνα με την σελίδα των φίλων της Χάιντουκ κινήθηκαν για την απόκτηση του αρχηγού της ομάδας, Μάριο Μάλοτσα.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη σελίδα, ήθελε να αποκτήσει τον 26χρονο στόπερ χωρίς να δώσει λεφτά, με την Χάιντουκ ωστόσο να έχει άλλα άποψη, ζητώντας 400 χιλιάδες ευρώ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Panathinaikos želi dovesti Marija Maloču ali pod uvjetom da za njega ne plate odštetu. Hajduk zahtijeva minimalno 400.000 eura.

Posted by HNK Hajduk Split – Fans on Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.