ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ολοκληρώθηκε η 2η περίοδος του Summer Camp (pics)

Η 2η περίοδος του κορυφαίου basketball camp ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ολοκληρώθηκε η 2η περίοδος του Summer Camp (pics)

To Summer Camp της ακαδημίας του Παναθηναϊκού που έγινε στο κλειστό της Λεωφόρου, γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ το τίμησαν με την παρουσία τους, άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 2η περίοδος του Summer Camp της ακαδημίας μας…

Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ιδιαίτερα τα παιδιά που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Κύπρο, Μύκονο, Καστοριά, Βόλο, Άργος Πάτρα, Πύλο, Θεσσαλονίκη…) μόνο και μόνο για να πάρουν μέρος στο κορυφαίο basketball camp.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 2η περίοδος του Summer Camp της ακαδημίας μας… Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδι…

Posted by Panathinaikos Basketball Academy Athens on Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ