ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Ο Σάσα και ο αχάριστος…

Ο Βαγγέλης Νερατζιάς γράφει για την επικείμενη συνεργασία των πράσινων με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και εξηγεί γιατί ο Κώστας Σλούκας δεν είναι αχάριστος…

Ο Σάσα και ο αχάριστος…

Λέγεται πολλές φορές ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει και αυτή η λαϊκή ρήση βρίσκει την απόλυτή εφαρμογή της, στην επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού…

Έτοιμος να καταστρώσει το πλάνο της επόμενης ημέρας είναι πλέον ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν και το πράγμα όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Οι πράσινοι προχωρούν σε μια από τις καλύτερες επιλογές (απομένουν οι υπογραφές με τον Σέρβο) για τον πάγκο τους στην παρούσα φάση, καθώς μιλάμε για έναν προπονητή που είναι νέος, διαβασμένος και τεράστια προσωπικότητα στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Ταυτόχρονα, ο Τζόρτζεβιτς βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της προπονητικής του καριέρας μετά την τεράστια επιτυχία της Εθνικής Σερβίας το περασμένο καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι τα καλύτερα για τον ίδιο, αλλά πλέον και για τον Παναθηναϊκό… έρχονται!

Να θυμίσουμε ότι ο 48χρονος κόουτς είχε επιλέξει ο ίδιος να μην εργάζεται σε σύλλογο, αλλά μόνο στην Εθνική Σερβίας, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι έχει απορρίψει σπουδαίες προτάσεις άλλων συλλόγων το τελευταίο διάστημα.

Η προϊστορία του κλαμπ ευνοεί τον Σάσα λόγω Ζέλικο και όλοι ευχόμαστε να μακροημερεύσει στην ομάδα και να την επαναφέρει στη θέση της, εντός και εκτός συνόρων.

Όσον αφορά το ρόστερ, ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης δεν χτίζεται από το μηδέν όπως το 2012 όπου είχαν μείνει οι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής.

Πλέον δίπλα στον Μητσάρα και τον Φώτση υπάρχουν οι Παππάς, Γιάνκοβιτς, Γκιστ, Μποχωρίδης, πιθανότατα και ο Μαυροκεφαλίδης, αλλά και ο Χαραλαμπόπουλος με τα άλλα παιδιά του μέλλοντος. Τώρα χρειάζονται καλές επιλογές στους ξένους και αν επιστρέψει ο γοργοπόδαρος Νικ Καλάθης θα μιλάμε για μια άλλη ιστορία.

 Ο αχάριστος Σλούκας…

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός έχασε ένα ακόμη πολύτιμο γρανάζι της μηχανής του, αφού μετά τον Ντάνστον χαιρέτησε και ο 25χρονος γκάρντ. Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά η επίθεση που έχει εξαπολύσει ο ερυθρόλευκος μηχανισμός, τόσο η διοίκηση με τις διαρροές και τις αιχμές για τον παίκτη, όσο και ο κόκκινος Τύπος.

Αντί να του πουν ευχαριστώ που επιλέγει να φύγει στο εξωτερικό και όχι να έρθει στον Παναθηναϊκό που του προσφέρει τα πάντα (αγωνιστικά και οικονομικά), του εξαπολύουν και επίθεση…

11667184_887451364649496_202940691_n

Το 2010 ο Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό και ενώ είχε προτάσεις από το εξωτερικό επέλεξε να κατηφορίσει στο λιμάνι, με μοναδικό σκοπό να «εκδικηθεί» το τριφύλλι, καθώς θεωρούσε ότι τον αδικούσε αγωνιστικά.

Το 2015 ο Σλούκας ενώ είχε την επιλογή των πράσινων προτίμησε να πάει σε μια ομάδα του εξωτερικού, όπου δίπλα στον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης θα βρει τον ρόλο που του αξίζει. Τόσο απλά, γιατί ο 25χρονος γκαρντ φαίνεται ότι ξέρει να σέβεται, σε αντίθεση με άλλους…

Επίσης θα πρέπει να συνυπολογίσουμε τη σχέση του Σπανούλη με τον Σλούκα, που χαρακτηρίζονταν «επαγγελματική», με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Λαρισαίος γκαρντ είναι τσακωμένος… με τον πάγκο και ο Θεσσαλονικιός άσος του καθόταν στο λαιμό… Άλλωστε από τον Μάντζαρη που παίζει κυρίως στον άσο δεν απειλείται και για αυτό είναι κολλητός του.

Όσοι έχετε ενστάσεις μπορείτε να αναζητήσετε φωτογραφίες και βίντεο από επιτυχίες του Ολυμπιακού και αν βρείτε μία πανηγυρική όπου ο Σπανούλης έχει δίπλα του τον Σλούκα, κρατήστε τη για συλλεκτική! Είναι κοινό μυστικό ότι ο νεαρός γκαρντ ήταν σε δυσμένεια από τον «ηγέτη»…

Επί της ουσίας τα πράγματα πάνε μια χαρά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βαδίζει στον σωστό δρόμο, την ώρα που ο αιώνιος αντίπαλος μοιάζει να βρίσκεται σε σύγχυση μετά τις απρόσμενες αποχωρήσεις και έχουμε δρόμο ακόμα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE