ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για επέκταση ο Κουτρουμπής

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι διατεθειμένη να επιβραβεύσει τον Γιώργο Κουτρουμπή για την πολύ καλή του παρουσία στα πλέι-οφ κάνοντας επέκταση του συμβολαίου του.

Για επέκταση ο Κουτρουμπής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σημερινής εφημερίδας «GOAL» οι εμφανίσεις του Κουτρουμπή στα πλέι-οφ έπεισαν τον Γιάννη Αναστασίου να τον υπολογίζει και για την φετινή σεζόν. Ταυτόχρονα όμως είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να καλέσουν τον Κουτρουμπή για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Κουτρουμπής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και οι σκέψεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να γίνει επέκταση για ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2018 όπως και στους Στιλ, Κλωναρίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.