ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O Θελάντερ εν δράσει…! (Pics, Vids)

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Ράσμους Θελάντερ και το Panathinaikos24.gr, σας τον παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

O Θελάντερ εν δράσει...! (Pics, Vids)

Όπως ενημερωθήκατε από το πρωί, ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από τον 24χρονο Δανό αμυντικό της Άαλμποργκ, Ράσμους Θελάντερ. Ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο με την Άαλμποργκ, αλλά δίνοντας ένα μικρό ποσό οι πράσινοι, τον φέρνουν στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Ποιος είναι ο Θελάντερ…

Ο Ράσμους Θελάντερ γεννήθηκε στην Δανία στις 9 Ιουλίου του 1991. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε το 2010 από την Ακαντέμικ με την οποία όμως έκανε πολύ λίγες συμμετοχές (7). Το 2012 όμως οι σκάουτερ της Άαλμποργκ τον εντόπισαν και του προσέφεραν συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Apoel - Aab retur kamp på Cypern  (NB DELES MED POLFOTO)

Την πρώτη του σεζόν συμπλήρωσε 13 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ. Η επόμενη χρονιά ήταν ακόμη καλύτερη με 32 συμμετοχές και 3 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την χρονιά εκείνη, ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει θέση βασικού στους αγώνες των προκριματικών του Europa League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η περασμένη σεζόν ήταν εξίσου θετική για τον ποδοσφαιριστή, που μπορεί να μην πέτυχε γκολ, αλλά βοήθησε στα μέγιστα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

FC Nordsjaelland v Aalborg BK - Danish Superliga

Όσον αφορά τα προσόντα του, ο Δανός αμυντικός είναι δυνατός στον αέρα. Η μαχητικότητα του είναι ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά, ενώ πολύ σημαντικό το γεγονός πως βγαίνει πάντα… πρώτος στη μπάλα.

Είναι φανερό λοιπόν, ότι ο 24χρονος Δανός έχει μεγάλη δυνατότητα εξέλιξης και αυτός είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρει τρία ή τέσσερα χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο νεαρός αμυντικός αποτελεί επιλογή του Ρενέ Χένρικσεν και αν όσα μετέφερε στη διοίκηση του τριφυλλιού βγουν αληθινά, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει ένα πραγματικό «βράχο» για την αμυντική του γραμμή.

Superligaen__AaB_-__834389a

Δείτε τα βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...