ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χόνεφος στο Χ2, νίκη για Γκόμελ

Εν μέσω πολιτικών εξελίξεων και εν αναμονή της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος η… στοιχηματική ζωή συνεχίζεται με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από πολλά πρωταθλήματα, που περιλαμβάνει σήμερα το κουπόνι μας.

Χόνεφος στο Χ2, νίκη για Γκόμελ

Εν μέσω πολιτικών εξελίξεων και εν αναμονή της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος η… στοιχηματική ζωή συνεχίζεται με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από πολλά πρωταθλήματα, που περιλαμβάνει σήμερα το κουπόνι μας. Το ενδιαφέρον πέφτει σε Νορβηγία, Φινλανδία και Βραζιλία, ενώ αγώνες θα βρούμε για τα πρωταθλήματα της Ισλανδίας, της Λετονίες, του Καζακστάν και της Λευκορωσίας.

Κρατάει εκτός έδρας η Χόνεφος

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά για το Στοίχημα με τα δύο δυνατά σημεία. Από τη Β’ Νορβηγίας έχουμε επιλέξει το Χ2 της Χόνεφος με αντίπαλο την Ασάνε σε απόδοση 1.66 στην PaddyPower . Τελείωσαν τα… θαύματα για τη Χόνεφος, που αποχαιρέτησε το Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι πέταξαν εκτός Κυπέλλου στον προηγούμενο γύρο τη Σόγκνταλ, σε μια απ’ τις πιο μεγάλες εκπλήξεις της μέχρι τώρα διοργάνωσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να πράξουν το ίδιο με τη Σάντεφιορντ, μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, η οποία επικράτησε 2-3. Παρά την ήττα, η Χόνεφος το πάλεψε και σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά καλή ψυχολογία, εξαιτίας και του αήττητου σερί των πέντε αγώνων που «έτρεχε» (3-2-0). Στους 12 πόντους οι φιλοξενούμενοι, πλέον βλέπουν από πάρα πολύ πιο κοντά τη γραμμή της σωτηρίας (-1).

Παίρνει το τρίποντο η Γκόμελ

 

Περνάμε στο δεύτερο δυνατό σημείο από το σημερινό μας κουπόνι, που είναι ο «Άσσος» της Γκόμελ κόντρα στην Σλάβια Μοζίρ σε απόδοση 2.10. Γκέλα για την Γκομέλ την προηγούμενη αγωνιστική που δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της ουραγού Σλατσκ μένοντας στο εκτός έδρας 0-0 και η αστάθεια που επιδεικνύει δεν της επιτρέπει να ανέβει στις κορυφαίες θέσεις, όπως της αρμόζει. Μεγάλο ρόλο σ’ αυτό έχει παίξει και το γεγονός ότι έχει ήδη τέσσερις ήττες εκτός έδρας και μία ισοπαλία, ενώ αντίθετα στο γήπεδό της το ρεκόρ της είναι πολύ καλό με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Εκπληκτική η προϊστορία της με τη Σλάβια Μοζίρ, απέναντι στην οποία μετρά 11 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες! Σε αυτό θα στηριχτούμε περισσότερο και θα επιλέξουμε τον «Άσσο» της Γκόμελ.

Mε κάλυψη η Αστάνα

Περνάμε στο Καζακστάν όπου ξεχωρίζει το «Διπλό» Draw No Bet (σ.σ: σε DNB σημαίνει σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Αστάνα με αντίπαλο την Καϊράτ Αλμάτι σε απόδοση 2.20. Τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα είναι για την Καϊράτ, μιας και απέναντι βρίσκεται η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, η Αστάνα. Η έξοδος στην έδρα της Ορνταμπάσι έκρυβε αντικειμενικές δυσκολίες, τις οποίες πάντως η Αστάνα ξεπέρασε με σχετική άνεση, καθαρίζοντας με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Μεγάλο όπλο της Αστάνα είναι η άμυνα της, όπου έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Εκτός έδρας πάντως δεν έχει τρελάνει κόσμο με τον απολογισμό της, έχοντας ρεκόρ 4-2-2, αλλά σήμερα θα την εμπιστευτούμε έχοντας βέβαια την κάλυψη στην ισοπαλία.

No Goal στη Λετονία

Από τη Λετονία έχουμε κρατήσει το παιχνίδι Σκόντο Ρίγα – Βέντσπιλς όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.00 (σ.σ: να σκοράρει μόνο η μία ομάδα ή καμία ομάδα). Στον πρώτο γύρο στην έδρα της Βένστπιλς το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 0-0. Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά από 23 ημέρες επιστρέφει η Σκόντο Ρίγα, η οποία θα προσπαθήσει να βάλει σήμερα φρένο στο αήττητο σερί της Βέντσπιλς. Έδωσε ενδιάμεσα φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Μέτα της οποίας επικράτησε με 3-1, με την οποία και είχε τεθεί αντιμέτωπη στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα επικρατώντας της ξανά με 4-0. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, προκειμένου να αναρριχηθεί σήμερα στην 2η θέση. Γνωρίζει πάντως πως μόνο εύκολη αποστολή δεν έχει, με την Σκόντο να καλείται να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην δυνατή Βέντσπιλς. Από την άλλη πλευρά, Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία κόντρα στην Νταουγκάβπιλς η Βέντσπιλς επικράτησε εύκολα με 3-0 της αντιπάλου της. Ο Σινέλνικοβς στο 30’ άνοιξε το σκορ, με τον Τούρκοβς στο 77’ να κάνει το 2-0, ενώ ο Μορντατένκο στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. παρέμεινε έτσι αήττητη στο πρωτάθλημα, μετρώντας συνολικά πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, όπου μόλις σε μια εξ αυτών δέχθηκε γκολ. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ενώ στόχος της δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Έχει πάντως σήμερα επικίνδυνη αποστολή κόντρα στην Σκόντο Ρίγα, με την Βέντσπιλς να καλείται να εμφανιστεί αντάξια των περιστάσεων.

Δε χάνει το Σιάτλ

 Κλείνουμε με έναν παιχνίδι από το MLS της Αμερικής. Πρόκειται για τον αγώνα Πόρτλαντ – Σιάτλ όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Ένα τραγικό δεκαήμερο ήταν το περασμένο για τη Σιατλ που αρχικά αποκλείστηκε στο κύπελλο απ’ την Πόρτλαντ και έπειτα έχασε με 2-0 εντός έδρας απ’ τη Σαν Χοσέ και 1-0 εκτός απ’ τη Φιλαδέλφεια. Στο τελευταίο της παιχνίδι λόγω των πολλών απουσιών, το ντεμπούτο τους έκαναν τρεις παίκτες της στην ενδεκάδα, οι Κοβάλ, Φίσερ και Όκφορντ, ωστόσο ήταν φανερό ότι η ομάδα δεν είχε την ίδια ποιότητα στο γήπεδο. Τα προβλήματα δεν μειώνονται για τους «σάουντερς» οι οποίοι θα παίξουν και πάλι δίχως τα «κανόνια» τους, Κλιντ Ντέμπσεϊ (τιμωρημένος) και Ομπαφέμι Μάρτινς (τραυματίας), αλλά και τον επίσης καλό επιθετικό Μπαρέτ. Παρ’ όλα αυτά τόσο η απόδοση του Χ2 για μία ομάδα όπως το Σιάτλ, όσο η σφαλιάρα που έφαγε το Πόρτλαντ από το Λος Άντζελες την περασμένη αγωνιστική με αποτέλεσμα να μην έχει συνέλθει ακόμα, μας οδηγούν να πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.05.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.