ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τον έβγαλε νοκ άουτ ο Ριτζάκης

Ο Θοδωρής Ριτζάκης έβγαλε νοκ άουτ στον 3ο γύρο τον Κύπριο πρωταθλητή, Παύλο Νταντίδη σε αγώνα για το τουρνουά «Minoas Cup».

Τον έβγαλε νοκ άουτ ο Ριτζάκης

Ο πυγμάχος του Παναθηναϊκού, βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Νταντίδη, τον οποίο και έβγαλε νοκ άουτ στον 3ο γύρο, στο τουρνουά «Minoas Cup» που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η αποστολή του τριφυλλιού, μαζί με τον προπονητή τον Γιάννη Αϊδινιώτη, επιστρέφει αύριο στην Αθήνα και αρχίζει την προετοιμασία της για το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ζάππειο, με τους «πράσινους» να έχουν την πολυπληθέστερη συμμετοχή με 13 αθλητές, όλων των κατηγόριων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.