ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστρέφει ο Μπετσίροβιτς!

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς θα αποτελεί έναν εκ των συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού από τη νέα χρονιά.

Επιστρέφει ο Μπετσίροβιτς!

Μία μεγάλη επιστροφή αναμένεται να λάβει χώρα στο «τριφύλλι», εντός ολίγων ημερών και αφού ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Μετά την πρόσληψη του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς ως ο νέος head coach του «εξάστερου», οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία και με τον Σάνι Μπετσίροβιτς, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού τιμ του Σέρβου.

Ο Σλοβένος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη διετία, 2006-2008, ενώ έκλεισε την καριέρα του τη σεζόν που πέρασε, αγωνιζόμενος στην Πιατσεντίνα, στην Γ΄ κατηγορία Ιταλίας. Ως εκ τούτου ο Σάνι-μπόι, θα αρχίσει την προπονητική του καριέρα στην ομάδα, με την οποία δοξάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη, τον Παναθηναϊκό, πιθανότατα, ως ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.