ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ»!

Ο Λουκ Στιλ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018, δηλώνοντας παράλληλα πως είναι μεγάλη του τιμή που βρίσκεται στον σύλλογο.

Στιλ: «Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ»!

Ο Άγγλος πραγματοποίησε μία εξαιρετική πρώτη χρονιά με την πράσινη φανέλα και ο σύλλογος από νωρίς έδειξε την πρόθεση του για να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο Στιλ υπέγραψε μέχρι το 2018 και έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική ημέρα για τον ίδιο και την οικογένεια του, πριν αναφερθεί στο δέσιμο που έχει αποκτήσει με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας:

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.

Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.